Zorg-erf D'n Aoverstep

Routebeschrijving

Zorg-erf d’n Aoverstep

Zorg-erf D'n Aoverstep

Het zorg-erf
Visschemorsdijk 18
7161 RE Neede
0545-295538

Routebeschrijving vanuit de richting Borculo/Haarlo en Diepenheim/Goor

Vanaf de rotonde bij de molen neemt u de afslag richting Eibergen/Haaksbergen (Rondweg Neede). Voor het Esso tankstation neemt u de afslag links naar de Kempersdijk. Vervolgens neemt u de eerste afslag links naar de Visschemorsdijk. De zorgboerderij is gevestigd op nummer 18, aan de rechterkant van de Visschemorsdijk. U herkent onze zorgboerderij aan de koe met het logo. U kunt parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen.

Routebeschrijving vanuit richting Eibergen / Haaksbergen

Vanaf de Rondweg Neede neemt u neemt u de afslag rechts naar de Kempersdijk (eerste afslag voorbij het Esso tankstation). Vervolgens neemt u de eerste afslag links naar de Visschemorsdijk. De zorgboerderij is gevestigd op nummer 18, aan de rechterkant van de Visschemorsdijk. U herkent onze zorgboerderij aan de koe met het logo. U kunt parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen.

Atelier D’n Aoverstep / Woonlocatie Rapenburg

Beschermd Wonen

Beschermd wonen
Rapenburg 5/9
7161 EA Neede
0545-295610

Het Atelier

Het atelier
Bergstraat 2a
7161 EK Neede
0545-291568

Routebeschrijving vanuit de richting Borculo/Haarlo en Diepenheim/Goor

Vanaf de rotonde bij de molen neemt u de afslag richting het centrum van Neede (eerste afslag op de rotonde, rechtsaf). Dan bent u direct al op de Rapenburg. De woonlocatie is gevestigd op nummer 5, aan de rechterkant (schuin tegenover de Blokker). U herkent onze woonlocatie aan de poort boven de ingang met onze naam erop. U kunt parkeren op de aangegeven (openbare) parkeervakken langs de weg. Ook het atelier is via deze ingang bereikbaar.

Routebeschrijving vanuit richting Eibergen / Haaksbergen

Vanaf de rotonde bij de molen neemt u de afslag richting het centrum van Neede (derde afslag op de rotonde, linksaf). Dan bent u direct al op de Rapenburg. De woonlocatie is gevestigd op nummer 5, aan de rechterkant (schuin tegenover de Blokker). U herkent onze woonlocatie aan de poort boven de ingang met onze naam erop. U kunt parkeren op de aangegeven (openbare) parkeervakken langs de weg. Ook het atelier is via deze ingang bereikbaar.