Beschermd wonen Rapenburg

Onze kleinschalige woonvorm in het centrum van Neede bestaat uit twee gebouwen (Rapenburg 5 en Rapenburg 9) en biedt in totaal plaats aan maximaal 19 bewoners. Iedereen heeft een eigen appartement of studio met eigen voordeur, eigen sanitair en een eigen slaapkamer.

Onze bewoners hebben baat bij een duidelijke structuur, een veilige en rustige woonomgeving en professionele begeleiding bij het uitvoeren van hun dagelijkse bezigheden. Als gevolg van een beperking of handicap kunnen zij zich niet zelfstandig staande houden. Met hulp van onze begeleiders lukt het vaak wel om toch een zo autonoom mogelijk bestaan te leiden. Ons woonteam is verantwoordelijk voor de coördinatie en regie van de begeleiding en ondersteuning die wij bieden.

Op de Rapenburg vinden de dagelijkse bezigheden gezamenlijk plaats onder begeleiding van ons woonteam. We bieden een rustige en veilige woonomgeving waarin we veel gezamenlijke activiteiten ondernemen waarbij alle bewoners zich mogen aansluiten als zij dat willen.

Nieuwsgierig?

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor beschermd wonen bij D’n Aoverstep, neem dan contact op voor een vrijblijvende rondleiding.

Neem contact op!