Zorg-erf D'n Aoverstep

Over ons

D’n Aoverstep is een professionele zorgorganisatie, gevestigd in Neede en omgeving. Wij bieden individuele- en groepsbegeleiding en beschermd wonen aan mensen met zeer uiteenlopende beperkingen. Voor iedere doelgroep die wij bedienen, hebben wij de benodigde kennis en ervaring in huis.

Allereerst zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een breed scala aan ouderdomsproblemen zoals de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson, maar ook niet-aangeboren hersenletsel en/of lichamelijke problematiek.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met beperkingen op het psychosociale en psychiatrische vlak, zoals (licht) verstandelijke beperkingen, autisme, PDDNOS, niet aangeboren hersenletsel, hechtingsproblematiek of een combinatie van één of meerdere beperkingen.

D’n Aoverstep is als erkende zorgaanbieder gecertificeerd onder het landelijk geaccepteerde kwaliteitswaarborg zorgboerderijen van de Federatie Landbouw en Zorg.

Leerbedrijf

D’n Aoverstep is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Jaarlijks begeleiden wij stagiairs op MBO en HBO-niveau. Zoek je een stageplek? Kijk dan onder het kopje Vacatures – stages.